Kommande

Länsmansvägen 33

Västanbyn, Sandvikens kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Biarea
79 m²
Tomtarea
1 231 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1921
Driftkostnad
53 204 kr/år
Kommande

Välkommen till denna vackra 1 ½-plansvilla med källare i populära Västanbyn. Villan har genomgått flertalet renoveringar såsom ny fasad och nya fönster, den har omdränerats samt att bergvärme installerats som ger en effektiv uppvärmning tillsammans med den täljstenskamin som finns i vardagsrummet. Under 2011 byggdes villan ut med ny entré och hall samt ett inglasat uterum i härligt sydvästläge som kan nyttjas året runt.

Villan passar väl för barnfamiljer med flera sovrum på övervåningen. På entréplan finns hall, kök, WC, vardagsrum samt matsal som skulle kunna bli ett extra sovrum. På övre plan finns hall med balkong, 3 sovrum samt ett nyrenoverat duschrum från 2019. I källaren finns ett extra gästrum, tvättstuga, pannrum och diverse förrådsutrymmen.

Tomten består av en stor uppfart till dubbelgarage med flera parkeringsmöjligheter samt mycket grönytor runtomkring villan. Här bor du med närhet till både Västanbyns skola och förskola. Det är en vacker natur och du når Högbo Bruk på ett fåtal minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sandviken

Kontakta mäklaren

Peter Thunell

Fastighetsbyrån Sandviken
Mäklare Peter Thunell, Fastighetsbyrån Sandviken
073-474 74 33

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas