Dingtuna Vändle 18

Västerås Se på karta

3 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Biarea
93 m²
Tomtarea
4 735 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
20 150 kr/år
Antal besök
7 783
Dagar på Hemnet
10

TILLFÄLLE! Utsökt beläget med grönskande omgivning finner Ni denna välplanerade villa med skogen som närmsta granne. Här bor ni välplanerat med ett stort kök, luftigt vardagsrum, tre generösa sovrum och ett badrum på entréplan samt källarplan om hela 93 kvadratmeter med flertalet bekvämligheter. Boendet karaktäriseras av goda förvaringsmöjligheter, stora ytor och fantastiskt ljusinsläpp via 3-glasfönster med delvis isoler. Önskar du bo med stora sällskapsytor såväl inomhus som utomhus så har du hittat rätt. Här bor du på en tomt om 4 735 kvadratmeter med två garage (45 respektive 70 kvm) uppförda som med fördel kan nyttjas för verksamhet.

Ta tillfället att förvärva denna generösa villa med stora möjligheter där du själv får chansen att sätta prägel. I grönskande omgivning med nära access till motorväg når du inom 10 minuters bilfärd alltifrån livsmedelsbutiker till Erikslunds shoppingcenter. Utmärkta kommunikationer med både busshållplats vid tomtgräns och tåghållplats endast 1,6 km bort. Missa inte möjligheten att flytta in i detta hem med stor potential och uppvärmning via bergvärme som bidrar till låga driftkostnader.

VILLADEKLARERAD - Det här huset är Villadeklarerat och därmed besiktigad samt ansvarsförsäkring för dolda fel-försäkring ingår!

Riktlinjer för visning gällande covid-19: För att sprida ut besöken och undvika köbildning ber vi Er vänligen boka in dig/er på en ankomsttid via vår hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online”. Besökare som har bokat ankomsttid får förtur och ej bokade besökare är varmt välkomna i mån av plats. Vi ber er vänligen att komma sällskap om max två personer per anmälan.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Karam Kaiser

Notar
Mäklare Karam Kaiser, Notar
0706-22 90 91
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019