Högviltsvägen 63

Västerås Se på karta

2 495 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Tomtarea
326 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
34 072 kr/år

Här finner du ett optimalt planerat, ljust radhus i genomgående fint skick. Ett öppet boende i två plan med smarta förvaringslösningar, fina ytskikt och sociala ytor. Bostaden har även fönster i flera väderstreck .  

Det första som möter en i detta hem är en stor och inbjudande hall med bra förvaringsmöjligheter. Huset består sedan av ett stort, socialt och välplanerat kök, fyra sovrum samt ett rymligt och ljust vardagsrum. Här finns två badrum - ett stort och praktiskt med toalett, duschvägg, dusch och handfat samt ett stort och praktiskt.Vidare finns en klädkammare samt en stor tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp, bra förvaringsmöjligheter, fjärrvärmepanna och bra arbetsytor.

Till huset hör en lättskött och trevlig hörntomt med två förråd. Ljumma vår- och sommarkvällar tillbringas med fördel på altanen som har plats för matbord och stolar.

Detta hem är som gjort för en barnfamilj och det är perfekt beläget i Södra Grytas hjärta på trevliga Högviltsvägen, med närhet till bland annat Ica Grytan, Apalby IP och Tunbytorp.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Västerås