Kommande

Vitsippsstigen 4

Västra Husby, Söderköpings kommun Se på karta

3 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
158 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
908 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
84 450 kr/år
Kommande

Här i Västra Husby och på Vitsippsstigen 4 bor man lugnt, på återvändsgatan, och vackert med trevliga omgivningar samt med en fin gemenskap i samhället!
När du går in i detta väl omhändertagna enplanshus möts du av ett gemytligt hem om fem rum och kök varav fyra sovrum samt fina uteplatser passande för olika väder och tider. Både ett större öppet altandäck med uppskattad pool, vilka har ett insynsskyddat läge med en vidsträckt vy. Dessutom ett rymligt uterum med utrymme för både matplats och umgängesdel.

Bostaden erbjuder bland annat fräscha ytskikt och en utmärkt planlösning med rymliga rum, som flexibelt kan nyttjas efter era behov.
Entréplanet disponerar ett ljust vardagsrum med öppen spis och utgång till tomten. Detta ligger i en öppen planlösning till det stilrena köket och dess matplats som dessutom har en utgång till det mycket uppskattade uterummet. Intill köket finns ett större sovrum med en praktisk klädkammare. Detta avskilda rum kan också användas som umgängesdel/allrum eller tonårsrum då det finns en praktiskt egen ingång via groventrén.
Ytterligare finns en sovrumsdel med tre sovrum och badrum -16. Praktiska utrymmen såsom klädkammare, gästwc och groventré med tvättinrättning och bastu finns samlade.
Ett hus att komma hem till som välkomnar familj och vänner!

Fastighetens läge är som tidigare nämnt mycket fördelaktigt och har en lättskött trädgårdstomt med karaktäristiska bergsdelar och plats för barnens lek i otrafikerat läge. Dubbelgarage med parkeringsplatser framför. Fiber indraget. Vattenburen bergvärme.

Här bor Ni med bekvämt avstånd till det mesta!
I området hittar du Västra Husby skola från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Dessutom finns både en närliggande lekpark och ett nytt utegym att ta del av. Västra Husby IF med idrottsverksamhet inom ungdomsfotboll, gymnastik, badminton och innebandy finns också på bekvämt avstånd. Nästan lika nära är det till Norrköping och Söderköpings GolFklubb samt Göta Kanal och sjön Asplången – bara en promenad eller kort biltur så är du där!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Johan Ahlén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.