Kommande

Fasanstigen 14

Västra Oxhagen, Örebro kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
534 m²
Byggår
1964
Tomträttsavgäld
15 140 kr/år
Kommande

Välkommen till detta hemtrevliga och lättskötta kedjehus med stor altan!

Med Fasanstigen 14 som er nya hemadress bor ni i populärt och familjevänligt läge med närhet till allt ni behöver. I ett av områdets absolut bästa lägen kan ni njuta av en stor tomt i bästa solläge. Detta hem lämpar sig perfekt för barnfamiljen med alla rum bekvämt samlade på ett och samma plan. Planlösningen är välplanerad och erbjuder gott om sociala ytor där familjen kan umgås. Smakfullt fullutrustat kök med intilliggande matrum som fortsätter över i den trivsamma vardagsrumsdelen med härligt ljusinsläpp. Huset inrymmer dessutom 2 bra sovrum och ett rejält gästrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en extra gäst-wc. Om man önskar kan original planlösning återställas och på så vis skapa 3 sovrum plus gästrummet.

På husets baksida kan ni njuta av härlig trädgårdstomt med stort trädäck delvis under tak med gott om plats för trädgårdsmöbler. Till huset hör även ett praktiskt vidbyggt garage med tillhörande asfalterad uppfart på husets framsida.

Det finns ett beviljat bygglov framtaget av nuvarande ägare. Se skiss under övriga dokument.

I området finns förskola, skola F-6 samt busshållplats. Närhet till Haga centrum med allt du kan tänkas behöva! Här finns mataffär, apotek, vårdcentral, tandläkare, gym, simhall, bibliotek, butiker, caféer och restaurang. I närområdet finns även Karlslundsskogen med fina motionsspår och härliga utemiljöer i form av Barnens trädgård och vackra promenadstråk runtom Karlslunds herrgård.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Fabian Ståhl

Bjurfors Örebro
Mäklare Fabian Ståhl, Bjurfors Örebro
073-0500497

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.