Kommande

August Erikssons väg 10

Västra Skärgårdsstad, Österåkers kommun Se på karta

6 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
1 234 m²
Byggår
1992
Driftkostnad
42 734 kr/år
Kommande

Att detta hem är något utöver det vanliga känns direkt på uppfarten - och du fortsätter bara att överraskas när du kliver in och vidare ut i trädgården. Huset är genomgående välskött och renoverat med en fin känsla för detaljer. Här har inget lämnats åt slumpen! En varm ton på väggarna återfinns i alla rum, likaså den snyggt behandlade parketten med en ljus finish. Det nyligen renoverade köket från Vedum är en självklar samlingsplats vid matlagning och tillställningar samt läxläsning sker enkelt vid den stora köksbänken samtidigt som grytorna puttrar på spisen. Mitt i vardagsrummet som ligger med öppen anslutning till köket står en värmande kamin som du ser från många platser i huset. Här finns 3-4 sovrum placerade på vardera sida av huset. Två badrum finns även det på vardera sida av huset. Perfekt uppdelat då tonåringen kan få hushålla med egen sovrum, allrum och badrum.

Från vardagsrummet nås det fantastiska uterummet från Willab Garden om hela 32 kvm med vattenburen golvvärme och egen braskamin. Rummet är det mest flitigt nyttjade då det är både vardagsrum och matplats här ute. Om sommaren öppnar du upp skjutdörrarna mot altanen och binder ihop utsidan med insidan.

Utemiljöerna är även dom något extra här. Det fina trädäcket knyter ihop huset med bastun och här finns många solsäkra platser att njuta på. Runt om altanen är det fin belysning och här finns ett spabad från Hydropool med selfcleaner med plats för hela familjen. Bastubyggnaden bjuder på egen relaxavdelning, separat wc och dusch samt en rejäl bastu. Isolerad friggebod med snickarbänk som likväl kan användas som gästrum. En söt lekstuga för de yngre i familjen och ett växthus. Plana välskötta gräsytor gör det till en både rolig och vacker tomt att vara på.

Att bo i Västra Skärgårdsstad innebär livskvalité i ett lugnt och barnvänligt område. Bra läge på lugn återvändsgata. För de små är det nära till närmsta förskola och de äldre barnen tar sig smidigt till Skärgårdsstadsskolan (F-9) själva. Gångavstånd till busshållplats med täta avgångar mot Åkersberga C. I närområdet finns fotbollsplan, tennisbana samt badplats i närliggande Solbergasjön som nås på promenadavstånd. Vintertid ordnas pulkabacke, skidspår och skridskobana.

Som boende i Skärgårdsstad har man via samfälligheten tillgång till oändligt mycket; vacker natur, vedeldad bastu vid havet, badstrand med skönt långgrunt vatten, beachvolleybollplan och tennisbana. Det ordnas olika aktiviteter i skolans gymnastiksal och föreningen har dessutom jakträtt i skogen och fiskerätt. Idrottsföreningen Skärgårdsstads IF håller pass för både stora och små. I hamnen finns det möjlighet som fastighetsägare att förvärva båtplats.

Kolla in objektsfilmen längre ner under dokument och länkar!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för en privat visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Kontakta mäklaren

Karin Whittington

HusmanHagberg Österåker
Mäklare Karin Whittington, HusmanHagberg Österåker
070-412 77 87

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.