Elins Trädgårdskvarter

Växjö Karta & restider

4 175 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

I sjönära Bredvik i Växjö planerar OBOS att bygga totalt 8 moderna hus. Hus 6, är en villa om 146 kvm med en integrerad balkong och härlig altan på baksidan samt egen parkeringsplats såklart. Modernt möter klassiskt i dessa hus, som med sin stående panel och jordnära färgsättning för tankarna till det rustika och traditionella. Sedumtak beläggs på förrådsbyggnad på baksidan. Ögat överraskas av moderna detaljer, som plåttaket och den generösa och spännande fönstersättningen. Gestaltningen av arkitekturen är stram och enkel, men samtidigt väldigt inbjudande.

Husen är dessutom både smarta och yteffektiva. Här utnyttjas ytan under framsidans balkong som carport, vilket ger huset en kompakt och välplanerad känsla. På framsidan finns också ett stycke förgårdsmark där det passar bra att ställa trädgårdsmöbler, eller varför inte elcykeln som du får på köpet i din nya bostad? På husets baksida hittar du en härlig uteplats, perfekt för fika och kalas med släkt och vänner.
Ta en titt på den genomtänkta planlösningen och föreställ dig den härliga vardagen i din nybyggda trivsamma villa!

Som köpare kommer du att köpa tomt separat med villkor om att teckna entreprenadavtal med OBOS Projektutveckling AB. Tillträde och betalning för tomten kommer att ske innan entreprenaden påbörjas. Priset för tomten är 600 000 kr inkl. anslutningsavgifter (VA, el och Fiber). Lagfart betalas för tomtkostnad. Den totala entreprenadsumman kommer att variera beroende på de val du som köpare gör. Om du väljer det fina standardutförandet blir entreprenadsumman det i annonsen angivna priset med avdrag för tomtpriset.

Kika gärna in på OBOS projektsida: https://www.obos.se/sok-bostad/elins-tradgardskvarter/

Försäljningen är igång, så skynda dig att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
146 m²
Antal rum
5 rum
Byggår
2018-2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Elins Trädgårdskvarter och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 175 000 kr

Statistik

5 195
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 151 dagar sedan, den 27 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips