Nordqvists väg 7

Vega, Haninge kommun Se på karta

10 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
2 375 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
51 161 kr/år

Varmt välkommen till Nordqvists väg 7 i den gamla delen av Vega. Ni erbjuds nu möjligheten att bli ny ägare till detta vackra hem! Högt läge med fin utsikt. Ett trevligt och välplanerat hus med medelhavskänsla där man med omtanke valt ut gedigna och fina materialval för att skapa ett vackert och unikt boende utöver det vanliga. Huset har ett pampigt och naturnära läge som är fint inbäddad i grönska. Här finns utrymme att koppla av från stress och låta sinnena stillas till fågelkvitter och lugnets brus. Mycket bra solläge och flera uteplatser att åtnjuta. På den underbara trädgårdstomten om hela 2375 kvm finns fantastiska ytor för barnen att leka fritt på. Här finns även ett växthus och utmärkt grund för gröna fingrar att utveckla och skapa en plats att verkligen koppla av på. En 82 m djup borrad brunn finns för utomhus bevattning samt badtunnan, Sommartid blir den stora altanen ett extra rum att vistas på och under höst/vintertid kan du njuta av ett dopp i den vedeldade badtunnan. Husets placering ger en optimal plats för byggnation av Attefallshus.

Idag erbjuds trevliga ytor med vackra fönsterpartier som skapar en ljus och luftig atmosfär. Hög mysfaktor med braskamin och vackert burspråk som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Entréplanet bjuder en väl genomtänkt planlösning där de sociala ytorna är i fokus. Övre plan har vackra trägolv och här samlas idag tre bra sovrum och ett allrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum vid behov. Ett extra plus är walk-in closet i master bedroom.
Tre helkaklade badrum, rofylld bastu samt en praktisk tvättstuga.

Stort dubbelgarage om hela 50 kvm, stort förråd och rymlig infart med plats för flera bilar, större fordon eller uppställning av båt. På tomten finns även en trevlig gäststuga med platsbyggda sängar.
Kostnadseffektiv uppvärmning via värmevattenpump.

Energideklaration samt besiktningsprotokoll finner ni under dokument.
Obs! Missfärgningarna på takstolar samt kondensbildningen som det står om i besiktningsprotokollet är nu undersökta och orsaken lokaliserad. Säljaren har låtit fackmannamässig yrkesman åtgärda taket då orsaken var skruvar som ej satt fast ordentligt när plåttaket skruvades. Nu är dock alla skruvar utbytta mot nya. Det som dock kvarstår är att slipa takstolarna till sommaren. Säljaren har även låtit införskaffa fuktvarnare och placerat ut där läckageskydd saknas.

Efter huvudbyggnaden stod klar har garage byggts till, fasad, tak renoverats ytskikt överlag i hela huset samt badrummen.

Här bor man i lugnt och barnvänligt område med kort gångavstånd till flera förskolor, skolor, busshållplatser och till Vega Pendeltågstation som tar dig till Stockholm C. på 20 min. Länna Handelsplats med flera mataffärer och shopping, Port 73, ICA Maxi och Handen centrum nås med bil på några minuter.
Tillträde om ca fyra månader.
Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Haninge

Kontakta mäklaren

Karolina Christiernsson

Bjurfors Haninge
Mäklare Karolina Christiernsson, Bjurfors Haninge
0707250680