Spetsbergsvägen 15

Vega, Haninge Se på karta

6 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Tomtarea
608 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
23 245 kr/år
Antal besök
5 755
Dagar på Hemnet
14

Med ett fint avskilt läge på återvändsgata i hjärtat av Vegas villaidyll erbjuds nu ett gediget hus byggt 2017 med en generös tomt i bästa solläge! På 117 kvm samspelar fina materialval och genomtänkta lösningar med en social planlösning på entréplan och sovrummen och TV-rum en trappa upp.

Socialt hem där hjärta förenar kök, matplats och vardagsrum i fin harmoni. Genomgående parkettgolv och harmoniska, ljusa färgsättningar. Väl tilltaget kök blir rummets naturliga sällskapspunkt och passar perfekt när vännerna kommer över på middag. Stora fönsterpartier och helglasad altandörr från vardagsrummet blickar ut mot den grönskande trädgården intill - njut från första parkett av hur årstiderna växlar runt huset. Sommartid står dörrarna öppna mot trädgården och altan, sällskapsytorna ute och inne förenas i ett. Solen skiner på altanen och baksidan av trädgården hela dagen och värmer till sen kväll. Altan med plats för utekök, loungemöblemang, middagsbord och jacuzzi. Vitmålad trappa stilfullt placerad i bostadens mitt tar dig upp till bostadens övre plan. Ett stort föräldrasovrum med anslutande klädkammare, två sovrum med inbyggda skjutdörrsgarderober, allrum med plats för soffgrupp samt TV möblemang och badrum.

Grusad uppfart och carport med anslutande isolerat förråd.

Fastigheten byggdes 2017 och samma familj har bott här sedan byggnadsåret. Energieffektiv konstruktion med låga driftskostnader.

Trevliga Vega med mysig grannsämja där man hejar och ser om varandra. Omtyckt barnomsorg i området med flertalet förskolor och skola i närheten. Natursköna omgivningar med vackra promenadstråk och löparspår. Kompisar i olika åldrar runt om i området. Närhet till pendeltågsstation i Vega och ca 20 minuter med bil till Stockholm.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge