Esplanaden 100

Vendelsö, Haninge kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
152 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 224 m²
Byggår
1993
Driftkostnad
33 090 kr/år

Varmt välkomna till Esplanaden 100, här erbjuds nu möjligheten att bli ny ägare till detta fina och mycket välskötta enplanshus. Stor och härlig trädgårdstomt med altan och uterum i bästa solläge. Vacker trädgård som blommar från vår till sensommar, här finns även två äppelträd samt ett körbärsträd. Perfekta lekytor för barnen på den väl tilltagna gräsmattan och på infarten ryms många bilar. Här finns även ett garage med vidbyggd carport.

Nuvarande ägare har vårdat och älskat detta trevlig hus under många år vilket innebär att huset är genomgång i mycket fint skick. Under de senaste åren har bland annat ytskikten, båda badrummen samt köket renoverats. Stilrent kök i klassisk design med bänkskiva i sten, två helkaklade badrum i modernt utförande med golvvärme, det stora badrummet har även en bastu. Mycket härligt vardagsrum som bjuder på stora ytor för socialt umgänge, här finns plats för både matgrupp och stor soffgrupp. Generösa fönsterpartier samt burspråk som släpper in rikligt med ljus. I vardagsrummet finns även en öppen spis som tillföra en fin mysfaktor till rummet. I huset finns även fyra sovrum och en tvättstuga med groventré.

Här finner ni ett mycket bekvämt boende i ett plan med låga driftskostnader. Ett lugnt läge som bjuder på närhet till förskolor, skolor, bussar till Gullmarsplan och Stockholm C, mataffärer, vacker natur samt badsjöar.

Här är det bara att flytta in och trivas, varmt välkomna att boka in er på visningen.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Haninge

Kontakta mäklaren

Mikaela Hertzman

Svenska Mäklarhuset Haninge
Mäklare Mikaela Hertzman, Svenska Mäklarhuset Haninge
070 95 95 643

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.