Virkesvägen 112

Vendelsö - Kyrkviken, Haninge kommun Se på karta

7 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
142 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
776 m²
Byggår
2003
Antal besök
2 469

Ståtlig familjevilla med toppenläge saluförs nu på Virkesvägen 112! Här samspelar lugnet och tystnaden i fin harmoni med naturen. Socialt och välkomnande hem om 142 kvm som med generösa sällskapsytor bekvämt rymmer festligheter och stora middagar.

Genomtänkt planlösning med stort kök som erbjuder generösa arbetsytor, rymlig matplats intill burspråk och vardagsrum, praktisk groventré till tvättstugan samt en utgång med ogenerat läge från bastun till baksidan av huset. Här flödar ljus från stora fönsterpartier och bildar husets hjärta – den naturliga samlingspunkten för familj och vänner. Sommartid står dörren öppen mot trädgården som erbjuder flertalet mysiga uteplatser i sol eller svalkande skugga. Vidare fortsätter genomtänkta färgsättningar och inredning genom tvättstuga, hall och duschrum med bastu intill.
En trappa upp välkomnar en ljus generös sällskapsyta som badar i ljus från stora fönster med ostörd vy. Tre väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett rymligt badrum med dusch och hörnbadkar.

Vackert anlagd trädgård som genomtänkt följer de olika årstiderna med en mängd olika perenna växtligheter. Sommartid förvandlas den till en ostörd oas med mysigt växthus att betrakta allt ifrån när man njuter av en kopp kaffe med nygräddad äppelpaj med äpplen från tomten.

Garage med elektrisk port samt större förråd intill.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Peter Nyqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Peter Nyqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
0735-333595