Ringarekullsvägen 20

Vessigebro, Falkenberg Se på karta

1 795 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 170 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
30 358 kr/år
Antal besök
4 677
Dagar på Hemnet
25

Varmt välkommen till Ringarekullsvägen 20, en välhållen 1 1/2-plansvilla med källare, förråd och två garage. Sedan 1954 har samma ägare vårdat och tagit väl hand om sitt hus i alla år. Tomten har ett härligt läge vid återvändsgata med naturen in på knuten och ljuvlig utsikt ut över nejden. Ett lantligt och naturskönt läge samtidigt som du finner allt du kan tänkas behöva i samhället.

Invändigt finner du ett trevligt entréplan med kök med matplats, ett sovrum, matrum samt ett vardagsrum med utgång till den överbyggda terrassen. Bostadens övre plan inrymmer badrum och tre sovrum och källaren bjuder på överraskande bra förvaringsytor. Här finns allt från ett rymligt hobbyrum till ett duschrum med anslutande bastu. Här har man verkligen lyckats skapa en både annorlunda och skön atmosfär både in- och utvändigt med det representativa vardagsrummet och den stora trädgården på baksidan. Många tidstypiska detaljer finns bevarade. Tomten är insynsskyddad och grönskande med ett flertal fruktträd och buskar och här finns dessutom plats både för trädgårdsarbete samt barnens spring och lek. I anslutning till de båda garagen finns även plats för flera bilar. Missa för all del inte säljarens berättelse om husets alla fördelar och vår duktiga fotografs fina panoramavy. Besiktningsmannen reflektion: "Ett väl underhållet hus från 1954. Då mycket av husets konstruktioner och material är från byggnationen ska man förvänta sig en del fullt normala åldersrelaterade slitage och brister på och i huset".

Tvärs över vägen finner du idrottshall, skola, förskola samt ett tempererat utomhusbad (det blir nästan som om att ha en egen swimmingpool!) och i det levande samhället finns det mesta man kan tänkas behöva såsom t ex affär samt både tandläkare och vårdcentral. 15-20 minuters bilresa bort når du Falkenbergs centrum med dess utbud samt Ullared med Gekås som är Sveriges mest populära besöksmål.
Varmt välkommen på visning!.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg