Källnavägen 6

Veterinärsområdet, Höör Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
866 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
33 881 kr/år
Antal besök
2 661
Dagar på Hemnet
7

På attraktivt läge med gång och cykelavstånd till skolor och centrum finns denna smakfulla 1-plan i vinkel, om välplanerade 146 m², lättskött och arkitektoniskt tilltalande med läcker tegelfasad, valmat tak med god takutsprång för svala rum och snygga spröjsade fönster med fantastisk patina och bågnad yta.
Här erbjuds bland annat 3 sovrum som enkelt kan göras till 4, i vinkeldelen två generöst tilltagna sällskapsrum samt smidig access till det renoverade, rymliga köket med köksö och det vidbyggda uterum i den skyddade trädgårdsmiljö.
En njutbar och lättskött utemiljö i bekväma gräsytor för samkväm och umgänge till hela familjen. Garage med förråd finns tillika i anslutning till villan.
Veterinärområdet är ett populärt område med flera grönområden, stimulerande bebyggelse, lättåtkomliga ströv och löpområden. Gång och cykelavstånd till fritidsaktiviteter, centrum med serviceutbud och tågstation för pendling till Öresundsregionen och Kristianstadsområdet.

Äntligen är denna fastigheten tillgänglig för kommande ägare, sedan byggår har endast en familj fått glädjas åt en härlig villa - ett hem att trivas i och genomgå livets olika skeden - varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Mellanskåne

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.