Kommande

Malungsvägen 261

Viby, Sollentuna kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Tomtarea
269 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
32 602 kr/år
Kommande

Här bor ni i ett mysigt hus fördelade på 137 kvm med social känsla med solig trädgård - allt i ett ypperligt läge utan biltrafik. Stenkast till förskola/skola, kommunikationer och rekreation med både Järvafältet och Ravalens sjö på promenadavstånd. Planlösningen är mycket väldisponerad i två plan, läget skapar rymd och ger bostaden den där härliga och luftiga känslan som vi alla eftersöker i våra hem.

Entrévåningen välkomnar er med en hall med bra plats för avhängning av ytterkläder och skor. Intill hallen finns ett modernt badrum samt två rymliga sovrum.

Trappan till övreplan leder er till bostadens stora vardagsrum med trevliga fönsterpartier samt braskamin. Vardagsrummet leder dig till bostadens kök med fullutrustnings amt plats för stor matplats intill trevliga fönsterpartier. Pricken övre i:et blir anslutningen till den tvättstugan samt utgången till baksidans härliga insynsfria altan och trädgård.

Förutom den trevliga planlösning invändigt, får ni härliga utomhusytor med en framsida som välkomnar er med en insynsfri altan. Med trappa från både invändigt och utvändigt, tar den er med lätthet upp till baksidan. Den ombonad baksida har generös trälagd altan, gräsmatta samt friggebod. Detta innebär att du har sol - eller skugga för den delen - på någon av uteplatserna från morgon till kväll under sommaren och gott om utrymme för grillning, avkoppling i en solstol samtidigt som barnen har plats för både studsmattan och plaskpoolen på gräsmattan.

Parkeringsmöjligheterna är goda, en garageplats i länga finns att tillgå och sedan finns flera uppställningsplatser för ytterligare bilar och besökare.

OMRÅDE
Här får du och din familj inte bara ett trivsamt hem - ni får även mycket lugn och ro i ett tryggt och populärt område med sparsam trafik och gott om lekmöjligheter för barn. För den aktiva familjen finns gott om möjligheter till rekreation, träning och strövtåg i naturen. Gångavstånd till både skolor och förskolor. Ett stenkast bort ligger Järvafältet med grönska, promenad- och cykelvägar samt motionsspår. I Viby har du nära till både ridskola, golfbanor, ute-gym, en nybyggd parkourbana, fotbollsplan och cykelavstånd till badplatser. 4H-gården Bögs gård är populär för både stora och små. Där finns både djur att titta på, ett mysigt café och ibland aktiviteter med ponnyridning eller häst och vagn samt möjligheter för barnkalas samt ett mycket uppskattat kosläpp på våren. På vintern (när vädret tillåter) kan du underhålla dig med skidåkning i fina spår eller långfärdsskridskor på sjön Norrviken ett par kilometer från huset. Ett flertal idrottsanläggningar finns i närheten, som Sollentuna fotbollshall och Sollentunavallen med anläggningar för friidrott, fotboll och hockey.

SERVICE
Service har du vid Norrvikens centrum med en välsorterad ICA-butik och den välrenommerade Percys kött och Deli, vårdcentral samt både pizzeria, grill, sushi och thaikrog med mera. För ett större shoppingutbud är det nära till både Rotebro- och Häggviks Handelsplats samt Sollentuna centrum. Vid Rotebros handelsplats hittar du Willys, Coop Forum och Ö&B, restauranger, ett lekland och Systembolaget. Häggviks handelsområde har stormarknader som Ica Maxi och Coop Forum, Systembolaget, Jysk, Jula, Blomsterlandet - och mycket mer. I Sollentuna centrum med ca 115 butiker finns ett stort utbud av både restauranger, shopping och allehanda service samt gym (SATS). Till Täby centrum åker du smidigt med bil och till nya Mall of Scandinavia kan du ta pe

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Bernice Ljungdahl

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Bernice Ljungdahl, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
070-979 30 20

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.