Bergvägen 3

Vickleby, Mörbylånga kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
162 m²
Tomtarea
2 102 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
42 536 kr/år
Antal besök
2 476

Vackert läge på landborgskanten i södra delen av Vickleby med vidsträckt utsikt över Kalmarsund i väster och Stora Alvaret i öster. Ett boende utöver det vanliga passande även för er som söker efter ett bättre fritidshus att kunna komma till under årets alla månader! Låg boendekostnad med bergvärme!

Detta ljusa och fräscha hus har varsamt renoverats 2016-2022 för att skapa en trivsam och bekväm livsmiljö. Ekparkettgolven och de vita väggarna ger en trivsam och stilren känsla.

På bottenvåningen hittar du en välkomnande hall med en ny dörr och fint ljusinsläpp, samt en garderob med skjutbara spegeldörrar. Halvtrappa ner till källaren och halvtrappa upp till bottenvåningen ger enkel tillgång till hela huset. Hallen och korridoren är utrustade med två garderober för förvaring, samt ett toalettrum med WC, tvättställ med kommod och spegel. Det tilltalande vardagsrummet/matrummet i vinkel har en fin utsikt mot Kalmarsund i väster och mot Stora Alvaret i öster. Köket med matplats är utrustat med en elspis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. På bottenvåningen finns även tre sovrum, varav ett stort med en utgång till altan mot öster. Det fräscha och nyligen renoverade badrummet är utrustat med en WC, tvättställ med kommod, dusch med välvda glasdörrar, spegelskåp, garderober och tvättmaskin.

På källarplanen hittar du ett trivsamt allrum/gillestuga med öppen spis (insats från 2016). Denna plan har även en nyrenoverad tvättstuga (2021) med marmorgolv och utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk. Det finns även ett fräscht kaklat badrum från 2020 med WC, tvättställ med kommod och spegel. Ett stort hobbyrum/förråd med plats för pingisbordet ger möjlighet för olika intressen och aktiviteter. På källarplanen finns också en groventré med uppgång till dubbelgarage, samt ett pannrum med bergvärmeanläggning.

På den stora tomten med gräsmatta och rabatter ligger också ett vidbyggt dubbelgarage.

Vickleby anses av många ha Ölands vackraste bygata och vid denna ligger Capellagården, en skola för hantverk, grundad av Carl Malmsten med hantverksutställning, doftande rosengård och örtagård m.m. Bra mat i vacker miljö finner du på Bo Pensionat. Övrig service, affärer och skolor finner du i Mörbylånga eller i Färjestaden, ca 8 km. Till havet med fin badplats och Surfingmeckat vid Haga Park är det ca 3 km. Stora Alvaret som tillsammans med södra Ölands odlingslandskap utsågs till världsnaturarv år 2000.

Huset är besiktigat och energideklarerat - protokoll finns.

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB

Kontakta mäklaren

Anders Törnqvist

Ölandsmäklaren AB
Mäklare Anders Törnqvist, Ölandsmäklaren AB
0706338809