Grönfinksvägen 16

Vidja, Huddinge Se på karta

4 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
1 503 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
29 200 kr/år

Varmt välkommen till ett året runt boende. Två helt nya stilrena byggnader varav en huvudbyggnad samt ett Attefallshus båda färdigställda 2018/2019 om totalt 106 kvm boarea i attraktiva och barnvänliga idyllen Vidja. Här är det bara att flytta in och njuta av lugnet i Vidja!

Här ges ett unikt tillfälle att förvärva ett åretruntboende med närhet till både stan och naturen. Fastigheten ligger ljust och högt belägen i ett lugnt och ostört läge med insynsskyddat spatiöst trädäck om ca 80 kvm.

Promenadavstånd till bad, båtbryggor och organiserat fiske. Här bor du nära stan med naturen som närmaste granne. I området finns bland annat lekplats, fotbollsplan, badstrand med brygga och vandringsleder i skogsreservatet. Om sommaren kan man också spela golf i Ågesta samt avnjuta en god måltid. Även Ågesta häststall/ridskola finns här i underbar bruksmiljö.

Huvudbyggnad entréplan med loft om 2 sovrum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till den trädäckade altanen. Tre sovrum och ett allrum samt helkaklat badrum. Ute på tomten också ett nybyggt Attefalls fullt inrett med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum och sovloft. Totalt 4-5 rum varav 2-3 sovrum. Här ges möjlighet till generationsbyggnad, gästhus eller kontorsdel samt uthyrning för den som önskar.

Gästhus friggebod om 10 kvm samt trädgårdsbod och växthus. Parkering med plats för flertalet bilar direkt från gatan vid infart till fastigheten. Möjlighet att även förvärva grannfastigheten som idag är obebyggd..

På den trädäckad altan kommer familj och vänner tillbringa långa lata soliga dagar och sköna grillkvällar med nära och kära! Här kan den trädgårdsintresserade själv bygga upp en lättskött trädgård eller gräsytor efter egen fantasi.

I expansiva Vidja ges generösa byggrätter om 150kvm. Högsta sammanlagda tillåtna byggnadsarea på fastigheten är 200kvm. Fastigheten ligger i Vidja etapp 2 som är ett område under expansion där kommunen nu arbetat fram en ny detaljplan. Kommunen implementerar därmed nya vägar, kommunalt vatten, avlopp och Fiber.

För mer information gällande Vidja detaljplan gå in på; http://www.huddinge.se/vidja

Besök gärna även Vidjas egen vägförening; http://www.wordpress.vidja.nu

Med bil och buss ca 10 min till Farsta C med galleria och shopping, restaurang - och caféliv och bra kommunikationer med pendeltåg samt T-bana och bussar. Både från Farsta och Farsta Strand. Med bil in till Globen och City ca 15-20 min.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
BoLiving Mäklare Stockholm AB