Järstad 11

Vikbolandet, Norrköpings kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139 m²
Tomtarea
1 966 m²

En tomt utöver det vanliga, en riktig "tomt de la tomt" helt enkelt. Beläget med utsikt över fälten och bara väntar på sin nya ägare, kanske är det ni.

Tomten kommer prydas av ett nyproducerat hus från Faluhus och som andas en svunnen tid i en helt underbar miljö och kommer vara väl tilltagen för att den rätta känslan skall infinna sig. Huset kommer att ha dåtidens charm och känsla som kombineras med nutidens funktion och planlösning. Som om inte detta vore nog, Bråviken finns endast ett stenkast bort för bad och friluftsliv. Bekvämligheter såsom vattenburen golvvärme, 2,70 m i takhöjd, 2 helkaklade badrum och väl tilltaget kök från Vedum är standard i detta väl påkostade hus.

Området Järstad ligger endast ca 20 min från Norrköping med bil och området står inför en stundande förvandling med flertalet nybyggnationer samt ett Natura2000-område med tillhörande småbåtshamn. I den blivande hamnen har du möjlighet att teckna upp dig för att hyra en båtplats redan nu. Fina promenadstråk i härlig och rogivande skogsmiljö är saker som Järstad också har att erbjuda.

Tänk att ta drömmen om ett hus på landet ett snäpp vidare till att bli en miniherrgård med närhet till vatten. Det kan snart bli din verklighet, tomten är startklar med bygglov som är färdigt och entreprenör som redan är upphandlad och klar! Startsträckan är förkortad och din dröm kan få sin start på en gång!
För mer information ang husen som kommer att byggas kontakta Faluhus säljrepresentant Gary Damberg tel: 076-6698830

Välkommen till Järstad en plats att drömma till.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Norrköping

Kontakta mäklaren

Andreas Söderstam

HusmanHagberg Norrköping
Mäklare Andreas Söderstam, HusmanHagberg Norrköping
0766-23 77 63