Stenflisgränd 4

Viken, Höganäs Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
308 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2006
Energiklass
C
Antal besök
1 221
Dagar på Hemnet
7

I populära Vikens Ry ligger detta mycket välskötta 2-plans hus med härligt lättskött täppa och uteplatser mot både morgon- och kvällssol. Entréplanets ljusa och öppna atmosfär med kök, matplats, vardagsrum och uteplats i ett naturligt flöde är som gjort för att umgås. Det övre planet bildar den privata sfären med ett rymligt allrum ovan trappan, 3 fina sovrum (ett fjärde är möjligt för den som önskar), stort badrum och en riktigt bra klädkammare med gott om förvaring. I trädgården ryms både sandlåda och studsmatta, eller växthus för de som önskar. Bilarna ställer man på den egna uppfarten, här finns även laddstation för el/hybridbil och ett fint isolerat förråd samt lekstuga el utrymme för diverse förvaring.

Vikens Ry fullständigt sjuder av liv och rörelse och här finns allt en familj av i dag kan behöva. Lekplatser runt knuten och mataffärer, restauranger eller kommunikationsmöjligheter för pendlaren på bara en kort promenads avstånd. I området ligger byns tennisklubb och för den golfintresserade är det inte långt till utslaget. I gamla Vikens by finns en mysig småbåtshamn och härligt promenadstråk längs kusten!

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 25
    maj
    Tis 25 maj kl. 16:00–17:20
    OBS. Välj först starttid och skicka sedan in er anmälan!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.