Granbovägen 2

Vikmanshyttan, Hedemora Karta & restider

1 395 000 kr
VillaVilla

I den typiska lilla dalabyn Granbo, på vägen mot Vikmanshyttan, mitt emellan Säter och Hedemora finner du denna idyll, ett rött timmerhus med vita knutar. Huset har genomgått renoveringar men charmen och äktheten finns kvar med bland annat spegeldörrar, trägolv och öppen spis. Huset har 2-plan och det finns flera sovrum och umgängesytor. Huset har 2-plan och det finns flera sovrum och umgänges ytor. Stor och trevlig trädgårdstomt med fruktträd och buskar. Ett mycket trevligt och omtyckt område med natur och friluftsliv in på knuten.
En kilometer bort inne i Vikmanshyttan finns affären, Brukskrogen och badplatsen vid sjön som plogas på vintern för långfärdsskridskor. Man kan även åka skidor i det preparerade spåret. Här ligger också den hundraåriga skolan, förskolan och kyrkan, som bjuder på olika aktiviteter.
Granbos bystuga ligger mitt i byn och kan hyras till fester och familjehögtider. En aktiv fiskeförening och en hembygdsförening kan hitta fina fiskevatten och bjuda på brukets månghundraåriga historia. Med buss är Hedemora bara några minuter bort och Säter lika nära med bil åt andra hållet.
Romme Alpin med 31 nedfarter ligger dryga halvtimmen ifrån, och Stockholmståget går på mindre än två timmar. Pendlaren till Borlänge eller Falun har, förutom bilen, både tåg och buss att välja på. Anmäl gärna ditt intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
128 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
6 237 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
36 268 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 925
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 35 dagar sedan, den 11 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Granbovägen 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 395 000 kr
Driftkostnad
36 268 kr/år

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips