Barkenvägen 263

Viksberg, Smedjebackens kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Biarea
98 m²
Tomtarea
1 264 m²
Byggår
1998
Driftkostnad
28 776 kr/år

Välkomna till Barkenvägen 263 belägen på en härlig strandtomt vid sjön Barken. Här bor du bekvämt under årets alla dagar med sjön ett stenkast nedanför huset, egen brygga och gästhus. Huset är uppfört 1998 och innehar fina sociala ytor på entréplanet i kök, vardagsrum och i den inglasade altanen som vetter mot sjön. Hela huset har vattenburen golvvärme och hela entréplanet och stora delar av källaren har klinkergolv. Övre plan erbjuder ett härligt allrum i takkupa och ett rymligt sovrum samt duschrum. Källarplanet innehar en stor och praktisk tvättstuga, relax med bastu och dusch, två sovrum samt förråd. Fiber är anslutet!

Tomten är en rejäl strandtomt med fiskerätt, även för kräftor. Gästhuset innefattar allrum, enklare kök med vedspis samt två sovrum. I trädgården finns dessutom ett växthus, sjöbod och vedbod. Trädgården har gott insynsskydd i form av häckar, buskar och blomster vilket gör den väldigt privat och grönskade sommartid.

Området Viksberg är beläget mellan Söderbärke och Fagersta. Sjön Barken är ett vackert sjösystem och via Strömsholms kanal kan man slussa till Mälaren och vidare ut i Östersjön. Ta en dagstripp med båten för bad, fika eller lunch i Söderbärke, Smedjebacken eller Fagersta.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika

Kontakta mäklaren

Olle Löfberg

Fastighetsbyrån Ludvika
Mäklare Olle Löfberg, Fastighetsbyrån Ludvika
070-244 44 36
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas