Kommande

Andebodavägen 315

Viksjö, Järfälla kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
247 m²
Byggår
1968
Kommande

Ljust med nytt kök och renoverade badrum - ett stenkast från service och kommunikationer!

Här får du ett perfekt hem för hela familjen med stora härliga utrymmen där de sociala ytorna fullkomligt badar i härligt d-vitamin.

Köket är stilfullt med kritvita luckor mot svarta detaljer. Köksön är både praktisk som tilltalande för det stora utrymmet. Utrustningen är modern med bland annat diskmaskin och dubbel kyl och frys. Och utsikten mot baksidan med den stora altanen gör placeringen väldigt tilltalande.

Köksdelen övergår i matsalsdel med plats för det stora matbordet och vidare mot vardagsrumsdelen, även det med utrymme för det större möblemanget. Trots det rikliga solljuset som letar sig in är tv-delen placerad perfekt - utan risk för blänadnde sol som stör tittandet.

Nedre delen av huset har även en gäst-WC, tvättstuga samt ett förrådsutrymme. På övre delen finns den mer personliga delen med tre stora sovrum samt ett väldigt rymligt familjebadrum. Det har nyligen renoverats och ger dig otroligt bra förvaring i en modern miljö med ljusa väggar och mörkt golv. Här uppe på övervåningen finns även ytterligare ett allrum, perfekt som tv-rum för mindre skala.

Baksidan omgärdas av stora buskar som skapar en privat trädgård. Den stora altanen gör baksidan perfekt för underhåll - tänd upp grillen, duka upp ett stort middagsbord under bar himmel och sätta igång bubbelbadet om du önskar ett sådant - här finns det gott om plats både för underhåll och spralliga ben.

Framsidan är attraktiv och praktisk. Ett stort förråd avgränsar en yta som lämpar sig bra för cykelförvaring. Framsidan har arkitekterats för att välkomna - med en vacker småstensfiguration som blandas med odlingskrukor.

Huset erbjuder plats för hela familjen och läget på det gör det till en bekväm vardag med närhet till skola och service.

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paola Guerrero

Notar
Mäklare Paola Guerrero, Notar
0708-99 79 98
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.