Hobrogatan 21

Vilhelmsro, Falköpings kommun Se på karta

2 975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Tomtarea
377 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2004
Driftkostnad
37 373 kr/år
Antal besök
3 882
Dagar på Hemnet
15

På populära Vilhelmsro ges nu möjlighet till att bli ägare till ett tilltalande och praktiskt boende! Beläget på hörntomt nås Hobrogatan 2 som uppfördes 2004 med en boyta om 118 kvm. På adressen väntar ett modernt hem som präglas av luftig planlösning med smakfull inredning. Fastigheten har försetts med vattenburen golvvärme i hela entréplanet, enhetligt ekparkett på båda planen och bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Här samspelar kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Vidare nås bland annat fyra sovrum och groventré med tvättavdelning. Insynsskyddad trädgård med härligt trädäck i vinkel, pergola och fina stenläggningar. På tomten finns även tillgång till en trädgårdsbod med indragen el. Fiber finns installerat. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Bostaden är fint belägen i området på Vilhelmsro med alla bekvämligheter inom en kort promenad. Här ifrån bor du med närhet till både förskola och grundskola. I närheten ligger handelsområdet Ållebergs center med flertalet butiker, träningsanläggning och livsmedelsaffärer. Från området har du även promenadavstånd till Falköpings centrum med stort serviceutbud.

Vi vill ge dig en så bra visningsupplevelse som möjligt! Anmäl dig så kan vi anpassa visningen efter hur många som kommer och hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar. Varmt välkommen med din anmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falköping

Kontakta mäklaren

Åsa Sterner

Fastighetsbyrån Falköping
Mäklare Åsa Sterner, Fastighetsbyrån Falköping
0703-65 18 74