Vennebjörke 565

Vimmerby, Vimmerby Se på karta

2 375 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
51 m²
Tomtarea
2 514 m²
Byggår
1943
Driftkostnad
23 000 kr/år
Antal besök
15 096
Dagar på Hemnet
15

VILLA CAPRI - SKÄRGÅRDSKÄNSLA I MINIATYR MED ETT STÄNK AV MEDELHAVET NÄR HIMLEN FÄRGAS RÖD I DEN FANTASTISKA SOLNEDGÅNGEN! Ett liv vid vattnet...Soluppgång, kvällssol, sjötomt med egen sandstrand & vattenrätt!

Varmt välkomna till detta sagolika drömboende som är något utöver det vanliga. Låt dig omfamnas av den spektakulära sjöutsikten över den omtyckta och populära sjön Krön och den tilltalande atmosfären. Våren är som ett glädjepiller där växter och blommor smyckar trädgården och stolt sträcker sig ända fram till sommaren. Den stora öppna gräsmattan nere vid vattnet inbjuder till sommarens lek och grill. När vågorna slår in mot den egna sandstranden och solen hänger röd över horisonten fylls du av en värmande känsla av medelhavet. Varmt i vattnet och sand mellan tårna. Att sitta med en kopp kaffe och morgontidning på stranden efter ett dopp i det blå är oslagbart. Är du fiskeintresserad? Krön har ett av Sveriges bästa gösvatten med både gädda och abborre. Njut av en skön skogspromenad i den friska höstluften där det finns gott om svamp och bär i skogsmarkerna runtomkring eller sittandes i din favoritfåtölj med en god bok framför den sprakande brasan. På vintern finns möjlighet för både pulkabacke, skidåkning och skridskor på sjön med egen vattenrätt. Kan det blir bättre? Vilken Livskvalité!

Husets uppenbara charm bedårar besökaren. Det rara och idylliska präglar både hus och tomt. En stor och lummig strandtomt, i stor utsträckning insynsskyddad. Här – under himlavalvet - är man del av allt men ändå vilsamt ifred. En utmärkt plats för skapande och rekreation med egen sandstrand i sjön Krön. Omsorgsfullt, välplanerat och bekvämt. Bostaden uppfördes någon gång under 1940-talet och har varsamt restaurerats. Det vilar en stilla harmoni över bostaden som präglas av ett ljust vardagsrum/matrum. Här kan du dagligen njuta av sjöutsikten och höra det sprakande ljudet ifrån den fungerande öppna spisen. Sjön i ständig förändring. Soluppgång som solnedgång. Den stjärnklara kvällshimlen... Det goda livet - både inne och ute... Livskvalité! Bostaden rymmer även ett allrum med sjöutsikt, tre sovrum samt duschrum. Källarplanet, Gästrum som även det har magisk sjöutsikt och separat ingång, gästtoalett samt gott om förvaringsmöjligheter.

Drömmer du om ett boende vid vattnet... Här kan din dröm bli sann. Detta är det perfekta boendet för er som älskar natur, vackra vyer och inte vill göra avkall på närhet till stadens alla bekvämligheter. En unik friköpt fastighet med ett läge som är magiskt och svårslaget bara några minuter ifrån Vimmerby med allt som kan upptäckas där! Fastigheten passar både barnfamiljer och andra intressenter då den har ”allt” året runt med en stor utvecklingspotential för den som så önskar. Huset kan användas för permanentboende året runt eller som fritidshus. Varmt välkomna till Vennebjörke 565 - En plats att längta till!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets villamäklare

Guldhemmet 2019