Slåttervägen 150

Vingen, Hallsberg Karta & restider

1 688 000 kr
VillaVilla

FASTIGHETEN RESERVERAD, VISNING INSTÄLLD

Genomgående fräscht och praktiskt hus med allt i ett plan. 2017 byggdes garaget om till två bostadsrum och ett kaklat badrum med dusch. Utbyggnaden är ansluten till huset men har även egen ingång och kan på så sätt användas till företag eller uthyrning. Alternativt så nyttjar du utbyggnaden för egen del och har då totalt fyra sovrum.

Entrén med klinker och rökoljad ekparkett öppnar sig till en matsal som ligger i mitten av huset och har arbetskök intill. Vardagsrummet i vinkel är stort tack vare att man tagit ner en vägg och tagit bort ett sovrum. Här ligger slipad originalparkett och 2010 installerades en värmande täljstenskamin. I ursprungliga delen finns även två större sovrum, badrum från 2015, toalett från 2015 och gott om förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Mellan nya och gamla delen ligger tvättstuga och bastu, även det med egen ingång, så du går rakt ut i trädgården och hänger tvätt.

Härlig trädgård med hallonbuskar och vinbärsbuskar. På altanen nås du av kvällssolen och i uterummet mår du gott av infravärmen. Tak och hängrännor är nya 2018 och elpannan samt varmvattenbredare är från 2017.

Här bor du centralt med gångavstånd till city med affärer, restauranger, bank, apotek, centralstation med mera. Gång- och cykelvägar tar dig till idrottsarena, förskola, grundskola och gymnasieskola. Välkommen hem,

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
114 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
960 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
48 301 kr/år
Byggår
1964
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Slåttervägen 150 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 688 000 kr
Driftkostnad
48 301 kr/år

Statistik

2 780
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 12 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips