Utsiktsvägen 2

Vistaberg, Huddinge Karta & restider

4 295 000 kr
VillaVilla

På en stor och plan tomt om 1 350 kvm ligger detta hus som genomgått omfattande renoveringar. En del ytskiktsrenoveringar kvarstår dock för köparen att göra. På baksidan har en stor solig altan byggts till som förbinder huset med den stora soliga tomten. Här finns även ett uterum (ej färdigställt). Invändigt har huset i dagsläget tre sovrum men ytterligare sovrum kan skapas på grund av den flexibla planlösningen.

Entréplanet erbjuder vattenburen golvvärme i i hall, WC och kök samt vardagsrum/matrum. Här finns hall med avhängning, kök med liten matplats, gäst WC, två sovrum och ett stort allrum/matsal med utgång till uteplatsen via skjutdörrar. Nedre plan har vattenburen golvvärme i hela planet (förutom WC som har elslingor). Allrum med vinkällare, sovrum med egen ingång, tvättstuga, WC, förvaring samt ett tilltalande badrum med bastu. Ett visst renoveringsbehov föreligger, främst gällande ytskikt invändigt. Se även bifogat besiktningsprotokoll.

Läget är mycket bra med förskola bredvid och lekpark tvärs över vägen. I närområdet finns hela fyra skolor att välja på. Dessutom är det enkelt att promenera/cykla till Huddinge Centrum alternativt ta buss eller bil.

Huset ligger i nya trädgårdsstaden Vistaberg. Här bor många barnfamiljer vilket gör att barnen lätt hittar lekkamrater. Gatorna i Vistaberg blandar nya och enstaka äldre villor, parhus, radhus och flerbostadshus med ägande- eller bostadsrätt byggda längs vägar och alléer. Från Vistaberg är det kort gångavstånd till skolor, dagis och bra busskommunikationer. På cykelavstånd (ca 6 min) finns Huddinge Centrum med allehanda butiker och pendeltåg som tar dig till Stockholms Central på ca 15 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
65 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 350 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
44 397 kr/år
Byggår
1942
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Utsiktsvägen 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 295 000 kr
Driftkostnad
44 397 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 042
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 9 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips