Vitebrovägen 126

Vitebro, Simrishamn Karta & restider

1 295 000 kr
VillaVilla

Välkommen till detta fritt belägna torp där en extra grannfastighet ingår i köpet! Exteriört väl underhållet och i klassiskt rött med vita knutar. Vi finner bevarade detaljer från denna tid, så som spegeldörrar, dörrfoder och lister. Här är närheten till naturen med bokskogar och ängsmarker slående.

Boningshuset har en smart rumsdisposition med flera sällskapsrum på markplan och förhållandevis gott om sovplatser på övre plan. Huset har ett vattenburet värmesystem och även en kamin i allrummet. I anslutning till torpet finns ett garage i gott skick och några ytterligare förrådsbyggnader.
Trädgården består av två delar, dels en gammaldags trädgård i anslutning till torpet och dels en ytterligare fastighet i form av en äng. Den förstnämnda är uppvuxen, insynsskyddad och ramas snyggt in av ett vitt staket. Större träd, blandas med häckar och gräsytor. Från en stor stenlagd uteplats har vi utsikt över ängsmarkerna som omgärdar tomten och i horisonten skymtas ångtåget som sommartid går mellan Brösarp och Sankt Olof. Ängen, som omgärdas av häckar och träd användes förr som odlingsmark och en förfallen jordkällare vittnar om svunna tider. Du bestämmer själv om denna fastighet fortsatt ska vara äng, avyttras eller bebyggas. På en del av ängen planterades 2015 äppelträd.

I Sankt Olof, som finns på 1 km avstånd, finns livsmedelsbutik, skola, populära kaféet Byvägen 35 samt ett tempererat utomhusbad.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
60 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
2 430 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
22 211 kr/år
Byggår
1930
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vitebrovägen 126 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 295 000 kr
Driftkostnad
22 211 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 866
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 2 dagar sedan, den 17 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips