Ytterån 920

Ytterån, Krokoms kommun Se på karta

2 575 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
149 m²
Tomtarea
1214 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
24 740 kr/år

Bekvämlighet i 1 plan, lantligt men pendlingsbart och närhet till Storsjön! Med ett mycket fint besiktningsprotokoll och låg energiförbrukning med energiklass A så är denna välplanerade villa som uppfördes 2013 ett utmärkt boende för dig som bara vill flytta in utan att renovera.

De 149 kvm inrymmer ett bra kök med rymlig matplats, en stort vardagsrum med täljstenskamin, 4 sovrum och två helkaklade badrum varav det ena har både dusch, badkar och bastu. Huset värms via vattenburen golvvärme och en jordvärmepump, vilket ger fin ekonomi på driftskostnaderna. I husets vinkel och solhörna finns en altan och i trädgården växer fyra äppelträd. Det finns även ett Sommarhus som andas den gamla charmen som kontrast till det nyare bostadshuset. Sommarhuset är uppfört på 1800-talet och har ett kök med vedspis (ej använd), ett rum, hall och en stor härlig veranda som bara längtar efter nya kräftkalas!
Det finns ett stort, enklare kallgarage med elport, med plats både för parkering och som förråd.

I Ytterån bor du med närhet till Storsjön, allmänning med brygga finns en kort promenad från huset. På vintern brukar skidspår dras i närheten. Förskola finns i Ytterån, och grundskola F-6 finns i Trångsviken dit barnen åker med skoltaxi från dörren. Välsorterad mack finns i Ytterån, liksom Glass-Å-parken och restaurang. Mataffär finns i Nälden. Till Östersund åker du på en halvtimme, och du är redan en bra bit på väg mot fjällvärlden. Här finns verkligen det bästa från flera världar. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Sara Näslund

Storsjömäklarna AB
Mäklare Sara Näslund, Storsjömäklarna AB
070-2578822