Skärgårdsvägen 120

Grisslinge, Värmdö Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
60 m²
Tomtarea
1 976 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
24 500 kr/år
Antal besök
10 132
Dagar på Hemnet
30

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet med ett mycket centralt läge och närhet till allt! Detta är en möjlighet för dig som föredrar närheten till kommunikation, havet, köpcentrum, mataffärer och andra bekvämligheter. Detta kan också vara en möjlighet för dig som driver eget företag att både synas ur ett marknadsföringsperspektiv då fastigheten ligger längs med "Grisslingerakan" och med direkt närhet till kommunikationer. Fastigheten ligger utanför planbestämmelser och området har genom åren haft en snabb utveckling och är fortsatt under process. På denna fastighet ligger ett otroligt charmigt torp från sekelskiftet 1900. En mysig liten veranda leder in till ett välbehållet retrokök som moderniserats med de bekvämligheter ett kök förväntas ha men pricken över i:et är den välbevarade vedspisen. Vidare in i huset finns en matsal med en vacker öppen spis, vardagsrum med plats för både soffa och tv-möbel samt förvaring. Det finns ett badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet som är utrustat med toalett, tvättställ samt duschkabin. En tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare som också har en separat ingång. Två möjliga sovrum varav det ena idag används som kontor. Vinden är delvis inredd till ett sovloft som du tar dig upp via en trappa genom ena sovrummet. Huset har stor potential att användas även som ett kontor om så önskas.

I övrigt finns det ett gästhus om ca 10 kvm samt en bod om ca 10 kvm med gott om förvaringsmöjligheter samt en lekstuga om ca 6 kvm. Tomten är generös och erbjuder mycket natur men även trädgård, pergola, fruktträd och bärbuskar. Gott om plats för att parkera bilar.

För mer information om planer mm vänligen kontakta Värmdö kommun eller Vägverket som projekterar området.

https://www.varmdo.se/samhalleochtrafik/samhallsplanering/pagaendedetaljplanering/gustavsberg/pfom10korpholmen.4.5108a8bb16e40e092a3a8e6e.html

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö