Lektorpsvägen 44

Adolfsberg, Örebro kommun Se på karta

6 295 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
156 m²
Tomtarea
824 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1992
Energiklass
C
Driftkostnad
41 389 kr/år

Varmt välkommen till Lektorpsvägen 44!

I det attraktiva och trivsamma bostadsområdet Lindhult i Adolfsberg, finner du detta väl omhändertagna hem som är byggt och underhållet med kärlek. Husets romantiska och traditionella utseende ger en charm som påminner om en mindre herrgård. På insidan möts du av ett vackert hem med modernt tänk och alla bekvämligheter som många tycker om. Huset är belägen på en insynsskyddad tomt vars optimala placering ger möjlighet till att njuta av alla dagens soltimmar, såväl på den härliga trädgården med stor uteplats till det inglasade uterummet som kan nyttjas året runt.

Detta välplanerade hem om 156 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök har en inbjudande känsla som omfamnar en redan när man kommer in i hallen. Takhöjden kombinerat med husets många fönster ger en härlig rymd och naturligt ljus långt in i rummen. Här har du tydliga rumsindelningar med generösa och tilltagna ytor med en planlösning som gör det lätt att navigera mellan de olika sällskapsytorna. Den nedre våningen är fördelat på tre sovrum, ett stort och rymligt kök i husets hjärta, vardagsrum med matplats, badrum, hall och tvättstuga. På den övre våningen har du ett sovrum, allrum, badrum, klädkammare och två kattvindar som ger goda förvaringsmöjligheter. Genomgående har huset en smakfull och stilren känsla med en modern prägel.

Utemiljön är välskött och rogivande med en lättskött trädgård som bjuder på frodig grönska. Längst husets långsida sträcker sig en stor altan beläget i bästa söderläge som fortsätter runt hörnet mot husets baksida och går ihop med det inglasade uterummet i västerläge. Här kan du njuta av av många härliga stunder i solen från morgon till kväll, inne och ute. Ställ ner trädgårdsmöblerna och bara njut!

Intill bostaden finns ett fristående garage som är fjärrstyrt och ett förråd.

Bostaden är belägen i Adolfsberg, ett av Örebros mest populära områden som erbjuder något för alla. Med närhet till flertals förskolor och skolor F-6, natur, lekplatser, fotbollsplan, tennisplan, motionsspår, trevliga promenadstråk, vårdcentral, matbutiker och mycket mer! I området hittar du bland annat busshållplats, bra kommunikationer och en kort cykeltur från bostaden har du Centrala Örebro som erbjuder oändligt med nöjesutbud.

Huset optimala planlösning och generösa rymd gör den perfekt för den större familjen eller den växande familjen. Här har du de perfekta förutsättningarna till att bara flytta in och börja trivas!

Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag, för möjligheten att förvärva denna fantastiska villa i Adolfsberg!
Lili Nguyen 076-814 41 09 eller via mejl [email protected]!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Lili Nguyen

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Lili Nguyen, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46768144109