Vårkullastigen 5

Adolfsberg, Örebro kommun Se på karta

5 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
205 m²
Tomtarea
892 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
35 079 kr/år

Med ett optimalt läge på lugn och sparsamt trafikerad återvändsgata finns snart möjlighet för er att få flytta in i en välhållen familjevilla i 1,5-plan. På Vårkullastigen 5 har ni gångavstånd till både förskola, skola F-9 och rogivande naturområdet Sommarro! I attraktiva och barnvänliga Adolfsberg bor och trivs många familjer – Välkomna att bli en av dem!

Huset är perfekt placerat på den lättskötta trädgårdstomten med privat och insynsskyddad baksida i bästa sydvästläge. Här erbjuds ni även flera altaner i olika sollägen samt fina fruktträd och bärbuskar. På husets framsida finns dessutom ett dubbelgarage med tillhörande asfalterad garageuppfart där ni parkerar flera bilar.

Planlösningen är både trivsam och välplanerad med delvis öppna ytor mellan köket, matplatsen och de stora ytorna i vardagsrumsdelen. I vardagsrummet finns dessutom både stor kakelugn modell Cronspis och utgång till den härliga altanen på baksidan. På entréplanet finns tre sovrum i bra storlek, ett rymligt badrum samt separat klädvårdsrum.

En trappa upp på övervåningen finner ni ytterligare sällskapsytor i ett mycket generöst allrum med utgång till balkongen. Även på detta plan finns ett stort sovrum samt ett badrum som försetts med bastu.

I Adolfsberg bor ni i ett barnvänligt och omtyckt bostadsområde. Inom gångavstånd finns förskolor, skola F-9, vårdcentral och pizzeria. Närhet till busshållplats med bra förbindelser in till Örebro city med ett brett nöjesutbud.

Välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Gabriel Damar

Bjurfors Örebro
Mäklare Gabriel Damar, Bjurfors Örebro
073-257 56 66