Skogsbrynsvägen 18

Aggerud, Karlskoga Se på karta

1 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
178 m²
Tomtarea
1 147 m²
Byggår
1902
Driftkostnad
31 221 kr/år
Antal besök
6 022
Dagar på Hemnet
23

Varmt välkomna till en klenod från 1902! Sedan begynnelsen har dock oerhört mycket förändrats. Närmast i tiden byggdes huset ut med tre fullgoda sovrum samt ett modernt och stort, badrum. Här innefattas både bastu, bubbelbadkar, tvättstuga samt möjlighet för grundläggande behov. Tidigare har även köket moderniserats, samtliga ytskikt förnyats och flitigt underhåll skett på hela fastigheten. Detta till trots, har flera av de tidstypiska detaljerna bevarats såsom flertalet eldstäder, ett praktiskt skafferi och husets charmiga karaktär.

Villan värms numera bekvämt upp med bergvärme och nuvarande ägare har inrett ett praktiskt rum bakom garaget. Ytterligare förvaringsmöjligheter erhålls i det fristående förrådet på tomten. Från vår till höst kan härliga tillställningar avnjutas i uterummet och den intilliggande altanen är ett ytterligare, härligt tillskott. Trädgården är plan och lättskött utan massa grönska som kräver ständigt underhåll.

Området är lugnt och stillsamt, omgivet av villor och rofyllda gator. Inom praktiskt avstånd finns, skolor, gym och matvaruhandel. Närheten till motionsspår med el-ljusslinga, vackra strövområden samt sjön Möckeln är enbart några av kvalitéerna som finns att uppleva.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga