Kommande

Akebäck Hägdarve 121

Akebäck, Gotlands kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
115 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1,1 ha
Byggår
1903
Driftkostnad
41 412 kr/år
Kommande

Välkomna till denna charmiga gård bara 10 minuter från Visby. Den insynsskyddade trädgården välkomnar er med grönskande häckar, bärbuskar och fruktträd. Gården består av flera byggnader såsom ett bostadshus som rymmer den stora familjen, ett underbart inrett gästhus, stall med 3 boxar, ladugård, hönshus m fl. Bostäderna är inredda med mycket kärlek i en smakfull lantlig stil. Flera fina kaminer finns som ger värme och bidrar till att sätta dess prägel på bostaden.

När ni kommer in i bostadshuset möts ni först av en ljus hall med vackra pardörrar. Vidare in ligger det rymliga köket och matrummet i öppen planlösning, en matmöbel för 10-12 personer ryms väl. Köket med sitt gamla vackra trägolv och vita inredning som speglar den lantliga känslan passar så fint in här tillsammans med den gedigna granitskivan. Från köket når ni det härliga uterummet som kan användas året runt, känslan är lite av en klassisk glasveranda. Vidare från matrummet kommer ni ner till vardagsrummet som ligger i utbyggnaden. Ljust och trevligt tack vare takhöjden och de stora glaspartierna ut mot trädgården och den trälagda altanen. I övrigt erbjuder bostaden tre sovrum, ett i entréplan och två på övre plan. Badrummet nås från köket.

Gästhuset är på ca 70 kvm och har el indraget men inte vatten. När man kommer in möts man av ett stort kombinerat matrum och kök. Det är utrustat med kyl, spis och diskbänk. Byggnaden inrymmer även ett vardagsrum och ett sovloft med plats för fyra bäddar. Inget badrum, men däremot ett utedass. Egen uteplats.

Gäststugan är inredd och rymmer några bäddar även den.

Akebäck som ligger sydost om Visby, är Gotlands till ytan minsta socken. Här bor ni lugnt och stilla på landet men ändå så nära Visby och dess stora utbud. Förskoleklass till åk 9 finns närmast i Roma och så även matbutiker, restauranger och viss service.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Gotland

Kontakta mäklaren

Peter Tumegård

Bjurfors Gotland
Mäklare Peter Tumegård, Bjurfors Gotland
070-521 32 10

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.