Lyxvilla i Cascais

Alcoitão, Cascais, Portugal

3 500 000 euro
VillaVilla

Referens: 10560
Välkommen till en underbar, lyxig treplansvilla i det prestigefyllda området Quinta Patino, belägen en kort biltur från flertalet stränder, shopping och alla bekvämligheter. Villan ligger på en stor tomt med pool, soliga terrasser och grillplats.
Fastigheten består på bottenvåningen av en stor hall, vinterträdgård, vardagsrum, en inglasad matsal som leder ut mot poolområdet, ett spelrum samt ett extra rum som kan andvändas som kontor eller liknande, samt ett gemensamt badrum, ett stort kök med matplats, tvättstuga och en service suite.
På övervåningen finns två sovrum, en enstuie med walk-in-closet samt en master suite och ett gemensamt badrum.
Källarplan har parkerings plats för 6 fordon, tre förråd samt källare.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. PortugalMäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. PortugalMäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

PortugalMäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
431 m²
Tomtarea
2 350 m² tomt
Antal rum
6 rum

Statistik

356
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 262 dagar sedan, den 30 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips