Kungsgatan 39

Älmhult, Älmhults kommun Se på karta

1 695 000 kr

1 975 000 kr -14 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
100 m²
Biarea
112 m²
Tomtarea
954 m²
Byggår
1947
Energiklass
E
Driftkostnad
45 500 kr/år

Välkomna till denna 1 1/2 plans villa med källare på hörntomt i populära Elmiersområdet. Villan ligger nära såväl centrum och handelsområdet som rekreationsområden.

Från entrédörren når man hallen med väl tilltagna avhängningsmöjligheter, direkt till höger finns trappan till övervåning tätt följd av dörren till källare samt badrum. Därefter nås ett genomgångsrum med utrymme för matplats med en centralt placerad vedeldad kamin. På entréplanet finns ytterligare två rymliga rum med stora fönsterpartier, varav det ena har utgång till plattlagd uteplats som ligger i anslutning till garaget. Slutligen finns ett L- format kök i entréplanet som nyligen renoverats med ljusgrå blanka luckor samt mörkgrått klinkergolv.

På övre plan leder trappan fram till ett allrum med utgång till balkong. Från allrummet nås den nyligen renoverade toaletten samt de två väl tilltagna sovrummen. Det ena sovrummet har en vacker dubbel fransk balkongdörr, medan det andra sovrummet har ett treluftsfönster. Båda sovrummen har dessutom charmiga små sidofönster.

I källaren finns en stor groventré med klinkers på golv och ljusa väggar. Ett rum är iordningställt som gästrum eller hemmakontor. Här finns även en rymlig tvättstuga med enklare standard samt ett pannrum.

Trädgården erbjuder skuggande träd, häckväxter, en upphöjd äldre rabatt samt gräsmatta med många vårlökar.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult

Kontakta mäklaren

Linda Svensson

Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
Mäklare Linda Svensson, Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
+46700904958

Visningstider

  • 1
    dec
    Idag kl. 16:30–17:00
    Boka visningstid för en bättre visningsupplevelse - Anmälan sker på mäklarens hemsida svenskfast.se klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning" Eller ring och boka tid. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.