Knopvägen 21

Alnö, Sundsvalls kommun Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
151 m²
Biarea
29 m²
Tomtarea
1 745 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
33 500 kr/år

Nu finns möjligheten att köpa ett nytt hem där ni får ett insynsskyddat läge med en stor tomt. Mina egna tankar när jag rullade in på gatan var hur lugnt och skönt det var. Ingen naturlig genomfartsväg, och dessutom en hörntomt gör det extremt barnvänligt.
Här får ni ett lättskött boende med inglasat uterum, samt ett stort trädäck med fin utsikt, där ni kan njuta av sommaren och sol hela dagen. Helkaklat badrum, och bastu finns. Bergvärme borgar för en billigt boende med låga driftkostnader.
Från hemmet hittar du populära badplatser, trevligt promenadstråk. Här finns även gym, matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och kommunikationer.
Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. Även underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan.

Välkommen hem till Knopvägen 21.

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Mattias Jakobsson

Hoome Mäkleri
Mäklare Mattias Jakobsson, Hoome Mäkleri