Finnhagsvägen 13 J (HUS 3)

Alsike, Knivsta Se på karta

5 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
156 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
887 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Antal besök
2 605
Dagar på Hemnet
28

Nyproduktion av fyra villor i Alsike!
Olandsbyggarna uppför fyra hus på Finnhagsvägen i den äldre delen av Alsike. Byggnaderna är moderna och planlösning genomtänkt. Här finns möjlighet att anpassa behovet av sovrum samt gott om förvaring.
Friköpta hus om 156 kvm med genomgående hög standard, barnvänligt belägna på återvändsgata med begränsad biltrafik!

Nyckelfärdigt hus i två plan med bra kvalitet i material och utrustning. 156 kvm fördelas på entréplan som präglas av öppna sociala ytor med stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp, samt den mer privata delen på övre plan med 3-4 sovrum samt allrum. Från allrummet nås den generösa terrassen om hela 31 kvm.

Konceptet “nyckelfärdigt” innebär att allt invändigt i huset är klart för inflyttning samt att tomten är grovplanerad.

Att bo i Alsike innebär förutom ett boende av mycket god standard och trevlig omgivning att man har ett mycket bra geografiskt utgångsläge till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Tåget stannar i centrala Knivsta och det tar bara 29 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till stationen i Uppsala. Busshållplats finns i närheten, vilket gör det mycket enkelt för hela familjen att ta sig dit man vill även utan bil.

Närhet till motionsspår och skogsområden för rekreation efter en stressig dag på arbetet eller i skolan. Alsike erbjuder flera förskolor och skolor. I denna expansiva del finns t ex den helt nybyggda Brännkärsskolan och det planeras fler lekplatser och områden för barn. Under 2019 öppnades även en COOP-affär på gångavstånd vilket ytterligare ökar servicenivån!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Knivsta