Nytorpsvägen 8 A-B

Alsike, Knivsta kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
156 m²
Tomtarea
3 542 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
43 297 kr/år

Välkomna till Nytorpsvägen 8 A-B och denna hemtrevliga enplansvilla med uthyrningsdel! Här kan ni njuta av tillvaron och naturen i detta lugna område utan störande trafik. Här har ni en trevlig altan i soligt läge samt en grön tomt med plats för aktivitet för hela familjen.

Bostäder med uthyrningsdel ligger alltid högt eftertraktat i Uppsala och Knivsta då uthyrningsmarknaden är glödhet. Detta är ju givetvis en stor fördel ur ett ekonomiskt perspektiv. Uthyrningsdelen har en egen entré med ett kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett sovrum och eget badrum. Denna delen av huset fungera även utmärkt för den äldre tonåringen i familjen som önskar lite extra utrymme.

Huset erbjuder stora sällskapsytor i kök och vardagsrum med plats för nära och kära. Köket är komplett utrustat och rymmer plats för matgrupp. Intill köket finner ni även en praktisk tvättstuga. Här erbjuds tre ljusa sovrum samt ett kaklat badrum med dusch. På altanen kan ni duka upp för årets alla festligheter och njuta av lugnet i området.

Uthyrningsdelen har en egen ingång och är komplett utrustad med eget kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även en separat uteplats som nås via vardagsrummet. Ett komplett boende med ett sovrum samt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Intill huset finner ni en rymlig uppfart med plats för flertalet bilar.

Alsike är ett växande område som idag rymmer skola, förskola, service i form av restauranger och livsmedelsbutik samt gym, idrottsplatser, elljusspår och mycket annat samtidigt som du bor granne med naturen. För pendlaren går kollektivtrafik ofta till Knivsta C för pendling med tåg men även till Stockholm och Uppsala. Till E4-påfarten är det endast ett par minuter med bil. I Knivsta finner ni vårdcentral, Systembolaget, flertalet restauranger samt bageri och butiker. Knivsta har ett aktivt sportliv för barn och unga med många aktiviteter för hela familjen.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Erik Hedlund

Notar
Mäklare Erik Hedlund, Notar
0733230221
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.