7 750 000 kr
VillaVilla

Välkommen till denna trevliga familjevilla i två plan på Ältavägen 167 om totalt 176 kvm (154 kvm boyta + 22 kvm biyta). Detta hus har många strängar på sin lyra. Stora plana gräsytor på husets både fram- och baksida, en otroligt generös nybyggd terrass med ett underbart sydvästläge och utgång från vardagsrummet samt öppna spisar i husets båda allrum. Förutom en hög standard, fina ytskikt och en trevlig planlösning med öppet mellan kök, matplats och vardagsrum erbjuder huset även fyra bra sovrum, två moderna badrum varav det ena med bastu samt en välutrustad tvättstuga. Kök och terrass är nytt från 2018. Här behöver ni inte göra något, det är bara att flytta in! Tillträdet till huset är väldigt flexibelt.

Här bor du med stor bad- och idrottsplats på andra sidan vägen som förgyller inte minst sommardagarna med bad och lek. Man finner även lugnet i två närbelägna naturreservat, Älta mosse-Strålsjön och Strålsjön-Erstavik med motionsspår av varierande längder. En kort promenad bort (ca 350 m) finns mataffär, pizzeria och kiosk med grill samt busshållplats med tät trafik till Slussen, Gullmarsplan och Tyresö.

Älta erbjuder ett antal förskolor samt skolor F-6 och F-9 och i Älta Centrum finns mataffär med posttjänster, restauranger, café, vårdcentral, apotek och frisör.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
154 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
1 612 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
28 062 kr/år
Byggår
1979
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ältavägen 167 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 750 000 kr
Driftkostnad
28 062 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 313
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 2 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips