Björkelundsvägen 3

Alvesta öster, Alvesta kommun Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
1 081 m²
Driftkostnad
32 500 kr/år

Nyckelfärdig villa Fredriksdal från Smålandsvillan på Björkelundsvägen 3 Alvesta. Villa Fredriksdal erbjuder 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Villan erbjuder rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två badrum, ett härligt vardagsrum samt allrum till barnen bägge med utgång mot trädgården.
Tomt på hela 1081 kvm med plats för en framtida carport och förråd samt ordentlig trädgårdsyta för tex odling eller barnens lek. Här kan du tryggt och smidigt flytta in och i din egen takt och till våren sätta din egen prägel på utemiljön.

På Spåningslandaområdet bor du nära natur, Hanaslövs fritidsområde, badplats och elljusspår vid sjön Spånen. Till förskolor och skolor är det bara några minuters promenad och
till service i Alvesta centrum och järnvägsstation som snabbt tar dig vidare dit du ska är det ca 10 min med cykel. Alvesta är b.la känt för sitt fina föreningsliv med idrottsanläggningar för fotboll, ishockey,simhall samt segelflyg och Alvesta GK vid Kronobergshed.
På 12 min når du dessutom med bil det nya Nylandaområdet, Växjö flygplats och Grand samarkand, Växjö.
Välkommen till platsen som har nära til det mesta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Jonas Hellström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Jonas Hellström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
0705144633