Mårdavägen 28

Ängaryd, Tranås kommun Se på karta

2 600 000 kr

2 800 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
850 m²
Byggår
1963
Energiklass
D
Driftkostnad
38 729 kr/år

Välkommen till Mårdavägen 28!

Nu finns möjlighet att förvärva en rymlig och trevlig villa för den stora familjen. Denna 2-plansvilla i suterräng, byggd 1963 inrymmer inte mindre än 7 rum varav 5 är lämpliga som sovrum.
Här erbjuds både garage och carport.

Entréplanet bjuder på en öppen och rymlig hall med plats för avhängning. På detta plan finns även en WC, två bra sovrum, hobbyrum och en stor tvättstuga med badkar samt gott om förvaringsmöjligheter.

Den rymliga entréhallen tar dig, via trapp, till övervåningen. Det övre våningsplanet disponeras med ett kök renoverat -08, köket har vita skåpsluckor, mörk bänkskiva och en maskinpark bestående av rostfria vitvaror. Här finns plats för matbord. Från köket når du balkongen via pardörr. Vidare finns tre sovrum, ett helkaklat duschrum, gäst-wc samt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Här finns en insatskamin för de ruggiga höstdagarna!

Huset har praktisk uppvärmning via bergvärme med värmepump från 2008. Stora saker som takbyte och dränering är gjorda. Ett fantastiskt inglasat uterum finns för de trevliga grillkvällarna i stora sällskap.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Daniel Alloh, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Kontakta mäklaren

Josefine Gustafsson

Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Mäklare Josefine Gustafsson, Svensk Fastighetsförmedling Tranås
+46726669703