Torggatan 20

Ånge, Ånge kommun Se på karta

1 200 000 kr

1 395 000 kr -14 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
163 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
1 135 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
54 103 kr/år

Drömmer du om 163 kvadrat i två plan och stor källare i centrala Ånge? Nu har du chansen att köpa en nyrenoverad villa med snygga färgval och härlig tomt.

På den fina och öppna tomten har nyligen en häck planterats vid vägen. Huset är inrett på nedervåningen med ett stort lekrum, vardagsrum, matrum, wc och kök. På övervåningen finns tre stora sovrum, klädkammare och större wc. Tomten är planerad och härlig för lek med lekstuga, stora ytor, gräsmatta och grusad uppfart mot huset.

Du kommer in i huset till en trevlig hall med en öppen planlösning in mot vardagsrummet och det intilliggande köket. Hallen har bra med utrymme för skor och ytterkläder och här finns också trappan mot övervåningen. Vidare in kommer man till köket. Det fina köket är äldre men har uppdaterats med ett modernt utseende, svarta luckor, spis ugn, diskmaskin, kyl och frys.

Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både soffgrupp och matplats. Här är det gott om utrymme för att bjuda in vänner och familj till mysiga middagar. Till lekrummet kommer man genom vardagsrummet och här finns plats för en stor härlig dubbelsäng, läsplats vid fönstret och kanske till och med en byrå. Sovrummen på övre våningen har ett härligt ljus, det finns även en klädskrubb där man får plats med många grejer. På övervåningen finns också det rymliga barnrummet. Huset har också tvättstuga i källaren med badkar.

Huset har en ljus, öppen känsla och vackra färgval.

Här kan man gå till skolan när det ringer in eller på någon minut vara på mataffären. Till Ånges mysiga stadskärna har du gång- eller cykelavstånd – och därifrån tar du tåget eller bussen till Sundsvall.
Välkommen till Torggatan 20!

Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar. Privata visningar kommer att ske efter önskemål!

Välkommen att boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Sundsvall

Kontakta mäklaren

Anna Zacconi

HusmanHagberg Sundsvall
Mäklare Anna Zacconi, HusmanHagberg Sundsvall
076-625 10 10

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.