Kommande

Rågsveden 307

Äppelbo, Vansbro Se på karta

495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
184 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
4 380 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
9 000 kr/år
Kommande

Inom kort är en mycket trevlig gård med potential till salu i vackra Rågsveden-Äppelbo.

Har du drömt om att renovera en gård att dela med en kär familjemedlem fördelat på 2 hus, eller har du kanske alltid haft tankar på att skaffa egen liten verksamhet i ett hus på gården? Här finns oändliga möjligheter för den som vill ta sig an ett projekt!

Detta är en stor och charmig äldre släktgård med en vacker timrad bostadsbyggnad som av nuvarande ägare har nyttjats som året-runt boende. Bostadshuset har en yta på hela 184 kvadratmeter fördelat på 6 rok. Här finns bland annat hall, kök, allrum i 2 plan, extra rum/kontor, 4 sovrum och 2 badrum.

Vid infarten finns även en otroligt fin gammelstuga med äldre lantkök som har vedspis, storstuga med kakelugn samt inredd vind med 2 extra sovrum för sommargäster. El finns indraget i huset.

På gården finns dessutom en stor lada i vinkel med loge och förråd samt med plats för extra förvaring på vind. Ladan har tidigare fått nytt plåttak.

Fastigheten är belägen bland öppna fält med stor tomtyta på 4380 kvadratmeter vilket gör det möjligt att ha mindre djurhållning eller passar den som helt eller söker en stor fastighet med rymliga ytor i uthus för motorintresse eller dylikt. Det föreligger en del renoveringsbehov på de 2 husen och passar dig som ser möjligheterna att fixa i ordning denna unika fastighet till sin forna glans!

Den här typen av gårdar blir sällan till salu, missa inte chansen att delta i försäljningen!
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att lämna ditt intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.