Holmstugevägen 21

Arnö, Nyköpings kommun Se på karta

6 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
165 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 341 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
30 152 kr/år

Välkommen till ditt nya hem, stilrent och modernt i skandinavisk inredningsstil. Huset som har allt är uppfört 2021 med alla detaljer man önskar sig och genomgående har man inspirerats av det nordiska landskapet och bjudit in naturen till ett smakfullt resultat. Beställaren har här skapat en boendemiljö utöver det vanliga i detta VårgårdaHus.

Utomhusmiljön kvarstår för en ny ägare att färdigställa innan fastigheten är helt komplett. Garaget är uppfört och vi delger ett fint skissförslag med designad trädgård, pool och soliga utomhusytor runt hela huset, men det är förstås fritt fram att tänka nytt.

Det finns fyra bra sovrum med fönster och med ett härligt ljusinsläpp, genomtänkt förvaring och gott om sällskapsytor, insidan på huset är väl genomtänkt och smarta funktioner finns på plats.

Området är under uppbyggnad så här finns en härlig gemenskap och nybyggaranda som är mycket trevlig. 15 minuter från centrala Nyköping med närhet till natur, skolor, förskolor och en lätt jogg ner till Strandstuvikens havsbad. Även Sörmlandsleden med härliga vandrings- och cykelleder finns i närheten.

Ett drömboende du helt enkelt inte vill missa - välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Therese Thunström

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Therese Thunström, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-55 77 448