Sellerigången 16

Arnö, Nyköpings kommun Se på karta

3 220 000 kr

3 395 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
149 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
395 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
62 739 kr/år

Drömmer du om att ta med dig familjen till stans kanske populäraste bostadsområde? Nu finns chansen att förvärva en fin och rymlig familjevilla med ett riktigt bra läge på Arnö. Perfekt plats för barn att växa upp på, tryggt och harmoniskt samt en bekymmersfri vardag för de vuxna. Bättre kombination finns inte, här kan du förverkliga familjedrömmen.

Huset erbjuder idag hela fem rejäla sovrum och har därför gott om utrymme för den stora familjen. Önskas en öppnare planlösning eller kanske fler sovrum så är huset flexibelt och kan anpassas till alternativa planlösningar. Gott om förvaringsutrymmen finns och dubbla badrum.

Huset är beläget på en hörntomt, på bilfri gata, med lekpark precis utanför dörren. Njut av två fina uteplatser, en insynsskyddad altan på baksidan samt en stor ombonad altan på framsidan, verkligen en plats att trivas på!

På Arnö i Nyköping är allt uppbyggt kring barn och okomplicerat familjeliv, bilfria gator med gångvägar emellan. Förskolor, skolor och lekparker avlöser varandra. Området erbjuder också fina grönområden, matbutik och pizzeria. Gång- och cykelavstånd till Nyköpings centrum åt ena hållet och naturen med fina gång och cykelvägar ut mot kusten och badplatser åt det andra.

Välkommen till din familjedröm!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Therese Thunström

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Therese Thunström, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-55 77 448

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.