Kommande

Byfjärdsvägen 2

Arnö Strand, Nyköpings kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
175 m²
Tomtarea
745 m²
Byggår
2004
Energiklass
D
Driftkostnad
50 320 kr/år
Kommande

- Sjöutsikt
- Hörnläge
- Möjlighet till båtplats
- Låga driftskostnader (solceller)

Har ni högt ställda krav på både ert nya hem och på läget? Varmt välkomna till denna fantastiska tvåplansvilla med hörnläge på Byfjärdsvägen! Vyn ni ges ifrån huset är något utöver det vanliga. Ni blickar över öppen äng och Nyköpings inlopp, det finns alltid något fint att vila ögonen på. Huset är smakfullt och genomtänkt i detalj där de öppna sociala sällskapsytorna alltid är i kontakt med utsidan. Ni har gott om plats för önskvärd möblering och ljusinsläppet genom fönsterpartierna från golv till tak är magiskt. Flertal markiser som ger skydd från stark sol. Köket ligger direkt till höger innanför dörren och hall, vardagsrum, lounge och matplats - allt löper i ett. Ni har givetvis utgång till husets baksida som vetter mot naturen. Entréplanet innehåller en rymlig hall, ett väl tilltaget sovrum, ett modernt helkaklat badrum med dusch, kök och tvättstuga med groventré samt ett även ett tilltaget allrum. Övre plan erbjuder er ett helkaklat stilfullt badrum och tre sovrum. Trädgården ger er allt som önskas, träd, buskar, mysiga insynsskyddade sittmiljöer och en plan gräsmatta med gott om plats för en eventuell pool eller utespa. Bilderna säger allt!
På tomten har ni även ett garage med plats för en bil samt en uppfart med plats för fler bilar. Laddare för elbil installerat.

Ett boende på Byfjärdsvägen är en privat oas som skänker lugn och harmoni – en härlig plats för sociala tillställningar. Ett riktigt smultronställe helt enkelt.
Förutom ett magnifikt hem där läget är fantastiskt med närhet till kommunikationer, förskolor och skolor, service, bad och natur så kan barnen själva promenera till skolan på någon minut, service och mataffär når du på 5-10 minuters promenad och till Nyköpings centrum tar det en kvart att cykla.
I elförbrukningen ingår laddning av 2 st elbilar.
Solceller som ger 18,4 kWh är nyligen installerade och estimerad driftskostnad ca: 23000 kWh med laddning av bilar medräknat. Se dokument för mer info.

Varmt välkomna att boka in er för en privat visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Kontakta mäklaren

Mats Axner

SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
Mäklare Mats Axner, SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
070-772 77 21

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.