Gamla vägen 1

Årsta havsbad, Haninge Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
80 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
673 m²
Byggår
1983

Gamla Skärgårdsboden i populära Årsta Havsbad är nu till salu! Enligt rådande detaljplan så tillåts kommersiell verksamhet på fastigheten och erbjuder ett unikt tillfälle för er med befintlig, eller drömmen om, en egen verksamhet. En sällsynt möjlighet i fantastiskt område och sommaridyll.

Huset är disponerat på två lägenheter, båda med eget badrum och kök. Fräscha ytskikt och ljusa materialval är genomgående i hela huset och ett generöst ljusinsläpp präglar samtliga rum. Den största lägenheten består av tre sovrum, kök i öppen planlösning med vardagsrummet, stor hall och badrum med dusch och tvättmaskin. Framför entrén finns en stor altan med utmärkt solläge. Den mindre lägenheten består av ett sovrum, kök och fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Här finns även utgången till den minst sagt generösa uteplatsen som är gjord för uteservering och stora fester. På tomten finns även en enklare gäststuga.

Fastigheten är taxerad som 220 - Småhusenhet, bebyggd men enligt rådande detaljplan så tillåts endast handel med restaurang/kontor på fastigheten. Kontakta kommunen för att undersöka möjligheterna att ändra rådande detaljplan så att fastigheten kan användas som boende. Se detaljplan och planbeskrivning under bifogade dokument.

Årsta Havsbad är ett perfekt tillhåll för den som vill njuta av det bästa som naturen och havet har att erbjuda samtidigt som närheten finns till innerstan både med bil och bra kommunikationer med buss och pendeltåg.

Endast bokade visningar. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkomna med ert intresse och för bokning av visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Haninge