Flintlåsgatan 41

Backa, Ystad Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Biarea
66 m²
Tomtarea
164 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
37 603 kr/år

För mer information om anpassade visningar i dessa tider, se
https://www.bjurfors.se/sv/sidor/for-din-trygghet/

Backaområdet är ett centralt beläget bostadsområde i Ystad. Härifrån tar du stadsbussen med den frekventa tidtabellen, ner till centrum. Det tar heller inte många minuter att nå innersta centrum till fots. Området har allt man kan tänka sig - grönområde perfekt anpassat för hundägaren, Trolleparken med dess fotbollsmål, asfaltplan för barnen, närheten till både förskola och skola, ja listan kan göras lång över faciliteter som är önskvärda. Den blandade bebyggelsen i området ger också en trevlig sammansättning av människor där barn och vuxna möts i det dagliga livet.
Tjugo minuter till fots når du tågstationen som tar dig till Simrishamn i öster och Malmö, Lund och Köpenhamn i väster.

Välkommen till Flintlåsgatan 41 - det rymliga boendet med det lugna läget på området. Här är det bilfritt, lekplatsen ligger bara några radhus bort och ytterligare några meter iväg finns både biluppställningsplats och carport.
Huset har de senaste åren genomgått stora renoveringar, åtgärder som gör att den nya ägaren bara kan flytta in och sätta sin egen prägel på sitt hem.
Vid ytterdörren finns ett trädäck i västerläge, perfekt att njuta av eftermiddagskoppen.
Inne i huset möts man av ett praktiskt klinkergolv i entren. Detta övergår i ett parkettgolv som är genomgående för både hall och allrum. Direkt till höger finns ett rum, som gjort för kontor, sovrum eller varför inte lekrum.
Innertrappan i huset är centralt belägen i allrummet, den leder både upp på ovanvåningen och ner i källaren. Dess placering bidrar mycket till att gillestugan i källarplan definitivt känns som en boarea där man umgås.
Vidare i allrummet är ljusinsläppet stort. De stora fönstren i öster, med utsikt mot den hanterliga trädgården, skapar rymd.
Ägarnas sinne för form och färg går inte att ta miste på. Fondväggen är egengjord och ger karaktär åt rummet på ett smakfullt sätt.
Från allrummet når man matplatsen och köket. Ytterligare en fondvägg i köket harmonierar med resten av färgerna på allrummets fondvägg. Den vita köksinredningen ger ett stilrent intryck. Från köket leder altandörren ut till den stensatta uteplatsen och den lagom stora gräsmattan, bra för lek och umgänge.

Ovanvåningen genomsyrar rymd och ljus. I trappan är det öppet upp till yttertaket och de två takfönstren släpper in en bra portion dagsljus. Den möblerbara hallen har en generös takhöjd och är den perfekta platsen att slå sig ner med en god bok. I öster ligger två sovrum med utgång till balkong i öster. Det höga läget ger god utsikt när man tittar ut från balkongen.
I väster ligger ytterligare ett rum. Kupan och rummet är byggt 2015.
Samma år är ovanvåningens badrum renoverat och ombyggt. Här är plats för både dusch och badkar.

Husets källarplan ger ingen känsla av källare utan är en del av boarean. Den öppna trappan ger bra kommunikation mellan allrum på entréplan och gillestuga i källaren. Även detta rum är renoverat av tidigare ägare och nuvarande ägare har kompletterat med de varma färgerna. Kaminen är en mysfaktor under framför allt det kalla vinterhalvåret.

Innanför gillestugan ligger tvättstugan i kombination med klädvårdsavdelning och förråd. En liten matkällare ligger på väg ut till husets stora förråd och groventre. Härifrån leder ytterdörren ut till trädgården i öster.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Visningstider

  • 30
    mar
    Idag kl. 17:45–18:15
    Anmälan krävs, välkommen
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.