Nidälvsgränd 27

Bagarmossen, Stockholm Se på karta

7 250 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
121 m²
Biarea
148 m²
Tomtarea
626 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
42 311 kr/år
Tomträttsavgäld
19 800 kr/år

Varmt välkommen till omtyckta Nidälvsgränd och till ett av Bagarmossen största om hus totalt 269 kvm beläget intill grönskande allmänning på lugn återvändsgata!

Huset har genomgått flera stora renoveringar och är i ett gott skick. Här finns förutom rejäla sällskapsytor en inglasad altan, dubbelgarage + enkelgarage och en flexibel planlösning vid behov av fler sovrum. På övervåningen finns tre sovrum, ett öppet vardagsrum och ett arkitektritat och välutrustat kök, ett allrum och ett helkaklat badrum. På nedervåningen finns förutom de dubbla garagen en spaavdelning, bastu, tvättstuga och goda förvaringsutrymmen.

Möjligt generationsboende - enkelt att göra om en del av källaren till en separat lägenhet och hyra ut, men ändå behålla dubbelgaraget.

Den grönskande tomten har plats för både spring och lek, och det finns även en stor uteplats belägen intill berget och allmänningen vilken tomten gränsar till. Ett mycket privat läge med gångavstånd till både T-bana, buss, Bagarmossen centrum liksom Nackareservatet och flera skolor och grundskola.

Detta är en chans som sällan kommer åter.

Hjärtligt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enskede