Uddvägen 6

Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun Se på karta

6 500 000 kr

6 950 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
156 m²
Tomtarea
857 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
38 821 kr/år

Välkommen till ett hus med genomgående hög standard och fint skick byggt 2018! Skattefritt till år 2032. Privat och rogivande läge på en lugn återvändsgata. Härlig tomt mot allmänning. Det soliga läget passar perfekt för odling. Gångavstånd till bad- och båtplats.

Genomtänkt och socialt planerad planlösning med öppna ytor och skjutbart glasparti till den stora altanen. Luftigt med extra takhöjd och rikligt med ljusinsläpp. Fina tillval som exempelvis badrum med stora klinkerplattor i grått och kök med 80 cm bred induktionshäll, nedsänkta uttag och stor köksö med förvaring och sittutrymme. Centralt placerad i vardagsrummet finns en kamin. Gott om förvaringsmöjligheter i trappförråd, klädkammare och flertalet garderober. I förrådet intill carporten finns tre garderober. Det är även möjligt att förvara i de två vindsutrymmena.

I Frösundavik erbjuds livskvalitet intill Mälaren med badplats ca 250 m bort och fina promenadstråk. Bekvämligheter som förskola och LIFVS-butik i området och ett aktivitetsområde där det finns något för alla åldrar. Busshållplats i området med buss till centrum och stationen på några minuter.

Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning via annonsen!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Bålsta

Kontakta mäklaren

Terese Lindroth

Fastighetsbyrån Bålsta
Mäklare Terese Lindroth, Fastighetsbyrån Bålsta
070-7350990