Kommande

Utsiktsgatan 18

Bara Backar, Svedala kommun Se på karta

9 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
167 m²
Tomtarea
979 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
23 986 kr/år
Kommande

Snart presenteras en arkitektritad och helt unik villa på ett mycket tilltalande läge i Bara Backar! En villa där inget lämnats åt slumpen utan där det finns en tanke bakom varje liten detalj och utsidan i sig skvallrar om att det här är något utöver det vanliga. Gråsvart skifferfasad från Castillo sätter karaktär och bjuder in tillsammans med en framsida som för tankarna till Asien.

Innanför dörren samsas exklusiva materialval och resultatet är magiskt! Den vidsträckta utsikten från de väl tilltagna fönsterpartierna och takkupolerna präglar hela villan som kort och gott badar i ljus från alla väderstreck. Övre plan fokuserar främst på sällskapsyta då vardagsrum, matplats och öppet kök i vinkel delar på uppmärksamheten.
Alldeles i anslutning väntar den stora terrassen vilket sammantaget bjuder på förstklassiga umgängesytor och fantastiska solnedgångar. Villans master bedroom tronar givetvis på detta plan där man kan slumra till stjärnhimlen när helst önskas. Villan bjuder på två läckra badrum, ett på vardera bostadsplanet. Vackra färger som för tanken till Medelhavet i kakel och klinker, välvd duschhörna i mosaik och ett badkar med svårslagen utsikt över det böljande landskapet utanför eller varför inte ett mer klassiskt badrum i moccatoner och vitt. Gästtoaletten väntar smart innanför dörren, även den med läcker och väl utvald inredning.
Nedre plan erbjuder ytterligare allrum och tre riktigt bra sovrum med harmonisk utsikt. Här sover man lugnt, svalt och gott med vete- och rapsfälten som närmsta granne. På detta plan finns även groventré med tvättstuga och flera klädkammare. Husets baksida vetter mot väster och badar i sol större delen av dagen. En inbjudande gräsmatta med tillhörande fruktträd breder ut sig och här ska ett inglasat uterum på 24 kvm uppföras tillsammans med ett nedsänkt spa-bad – allt omgivet av en smakfull plattsättning (klart sept/okt).

Det här är boendet för dig som söker ett nytt och lyxigt hem i ett mycket trivsamt kvarter med naturen inpå – och samtidigt uppskattar att bo på ett smidigt pendlingsavstånd. Från adressen nås Malmö och Lunds centrala delar på 20 minuter och Köpenhamn likaså på 45 minuter. I Bara Backar har familjen gångavstånd till både skolor, centrum med service och allmänna kommunikationer. Här bor du även granne med PGA National och alldeles i närheten av Bokskogens golfklubb. Friluftsliv och rekreation i skog och mark runt Bara är dessutom helt fantastiska med grönskande promenadstigar och motionsslingor för såväl stor som liten.

Anmäl ditt intresse redan idag så kontaktar vi när det är dags för visningar!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala

Kontakta mäklaren

Anna Melefors

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
Mäklare Anna Melefors, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
0731-800078

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.